Teken de actieoproep: Postbezorgers Voor 14

571 petitie postbezorgers doen mee
Werk je bij PostNL?
Verdien je minder dan 14 euro?

* verplicht

Voor 14 (campagne van de FNV) gaat zorgvuldig om met je gegevens en verkoopt deze nooit aan derden. Afmelden van Voor 14 kan altijd. Lees hier meer over het Voor 14 privacybeleid.

Postbezorgers van Nederland,

In tijden van Corona werkt de postbezorger door. Wij gaan naar buiten, zodat de rest van Nederland zoveel mogelijk binnen kan blijven. Wij bezorgen medische post, rouwpost en zijn voor sommige mensen een aanspreekpunt; in deze crisis misschien wel het enige praatje op een dag! Onze werkgever PostNL stuurt een paginagrote advertentie rond waarin ze de postbezorger bedankt voor bewezen diensten in tijden van Corona.

Maar waar blijft de echte waardering voor postbezorgers?

Want van die krappe €10 per uur die PostNL voor ons over heeft, kunnen velen van ons maar moeilijk rondkomen. Sta daarom op en sluit je samen met ons aan bij de Voor 14 campagne: samen voor een minimumloon van €14 per uur!

Lees hier meer over Postbezorgers Voor 14

Font size

Keuze is aan jou

Samen bouwen wij aan een sterke beweging Voor 14. Maar we bereiken ons doel alleen wanneer ook jij in actie komt. De huidige omstandigheden dwingen ons de komende tijd vooral online te werken. Daarom organiseren we samen de eerste en grootste ONLINE POSTBEZORGERS ACTIE OOIT. Wil jij weten hoe je meedoet? Teken dan de actieoproep op deze pagina en we houden je op de hoogte!

Namens Postbezorgers Voor 14,

Fred Gersteling, postbezorger in Amsterdam
Silvie van Berkel, postbezorger in Nijmegen
Toon van Doormalen, postbode in Nijmegen
Dianne van Deursen, postbezorger in Breda
Susan Rietveld postbezorger in Utrecht
Marja van Ingen, postbezorger in Arnhem
George Knottnerus, Postbezorger in Ede