Teken de actieoproep: Postbezorgers Voor 14

429 postbezorgers doen mee
Werk je bij PostNL?
Verdien je minder dan 14 euro?

* verplicht

We vragen om je gegevens om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van Voor 14 en hoe je actief kunt worden. We gaan zorgvuldig om met je gegevens. En daarom delen we je info nooit met derden. Afmelden van Voor 14 kan altijd. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Postbezorgers van Nederland,

In tijden van Corona werkt de postbezorger door. Wij gaan naar buiten, zodat de rest van Nederland zoveel mogelijk binnen kan blijven. Wij bezorgen medische post, rouwpost en zijn voor sommige mensen een aanspreekpunt; in deze crisis misschien wel het enige praatje op een dag! Onze werkgever Post NL stuurt een paginagrote advertentie rond waarin ze de postbezorger bedankt voor bewezen diensten in tijden van Corona.

Maar waar blijft de echte waardering voor postbezorgers?

Sta op en sluit je samen met ons aan bij de Voor 14 campagne: Samen voor een minimumloon van €14 per uur!

Download hier de poster om je collega's op de hoogte te brengen!
Wil je een poster over de post ontvangen? Stuur dan een mail naar: jesse.oberdorf@fnv.nl 

Zie hier het filmpje van Postbezorger Fred:

Een eerlijk minimumloon voor iedereen!

Fred staat op voor een minimumloon van €14,- per uur. Jij ook? Neem de eerste stap. Teken het statement op degoedezaak.org/voor14! Want alleen al in de vitale beroepen werken 1 miljoen mensen voor zo’n €10,- per uur. Dat zij nauwelijks kunnen rondkomen is een structureel probleem. Dat lossen we niet op met een bonus of applaus. Een structureel probleem vraagt om structurele oplossing: een minimumloon waar je van kunt leven, in plaats van overleven!

Posted by Voor 14 on Monday, April 20, 2020

 

Font size

ECHTE WAARDERING VOOR POSTBEZORGERS

Voor 10 euro per uur lopen wij bezorgers door weer en wind de post. Corona of geen Corona, crisis of geen crisis. Dat doen wij met liefde en met plichtsbesef. Daar staat in de nieuwe CAO echter bitter weinig tegenover. We krijgen er de komende 2 jaar een minimale loonstijging en een fleecevest voor terug, als het aan Post NL ligt. Een meerderheid van de FNV leden stemde niet voor niets tegen de nieuwe CAO.

Doe mee!

Wij nemen geen genoegen met de uitkomst van de CAO onderhandeling en gaan tot actie over. Wij sluiten ons aan bij de Voor 14 campagne van de FNV, die een verhoging van het minimumloon naar €14 per uur eist! Niet alleen voor de postbezorger, maar ook voor de schoonmaker, de thuiszorgmedewerker en nog 2 miljoen Nederlanders die op of rond het minimum verdienen.

Keuze is aan jou

Samen bouwen wij aan een sterke beweging Voor 14. Maar we bereiken ons doel alleen wanneer ook jij in actie komt. De huidige omstandigheden dwingen ons de komende tijd vooral online te werken. Daarom organiseren we samen de eerste en grootste ONLINE POSTBEZORGERS ACTIE OOIT. Wil jij weten hoe je meedoet? Teken dan de actieoproep op deze pagina en we houden je op de hoogte!

Namens Postbezorgers Voor 14,

Fred Gersteling, postbezorger in Amsterdam
Silvie van Berkel, postbezorger in Nijmegen
Toon van Doormalen, postbode in Nijmegen
Dianne van Deursen, postbezorger in Breda
Susan Rietveld postbezorger in Utrecht
Marja van Ingen, postbezorger in Arnhem
George Knottnerus, Postbezorger in Ede