Ja, ik doe mee met de landelijke staking op 15 december voor een goede CAO Zorgvervoer & Taxi.

* verplicht

We hebben twee succesvolle stakingen gehad. Maar we zijn er nog niet. Wij gaan door! We bereiden ons voor een landelijke staking op donderdag 15 december voor een goede CAO Zorgvervoer & Taxi. Dit keer zullen we het hele land oproepen, dus ALLE medewerkers. 

Donderdag 15 december houden we één centrale actie (locatie volgt nog). We regelen bussen vanaf verschillende plekken in het land.

We willen weten wie mee doet. Kunnen je collega’s op je rekenen? Vul het formulier in en laat ons weten dat je het niet meer pikt. 

Exacte informatie over plaats en exacte tijd volgt nog. Houd dus je email, telefoon en onze sociale mediakanalen in de gaten.

 

30 november staakten ruim 700 chauffeurs voor een goede CAO. Dit is 3x meer dan bij de staking van 18 november! De afgelopen twee maanden zijn er ruim 500 chauffeurs lid geworden van FNV. We groeien hard. Dagelijks sluiten tientallen collega’s zich aan. We worden steeds groter en sterker.  

Maar we zijn er nog niet. Wij gaan niet akkoord met het eindbod van de werkgevers en zullen de acties gaan uitbreiden. De bal ligt nu bij jullie: de volgende staking moet nog groter.

Roep jouw collega's op om ook mee te doen en deel de link naar deze pagina met hen via email of whatsapp: voor14.nl/taxiactie

Samen staan we sterk! 

 

 


Deel deze petitie